Videoscreencasts amb so i mostrant la webcam a Ubuntu 22.04 En aquest xicotet article explique com aconseguisc a fer videoscreencasts amb audio i mostrant la meua cara des de la webcam a la última versió LTS Ubuntu 22.04.
Controlar equips Ubuntu remots sense intervenció humana amb AnyDesk En este xicotet article explique com tenir el dimoni d'AnyDesk corrent automàticament a un ordinador Ubuntu per a controlar-ho remotament sense necessitat que hi haja una persona a l'equip.
Solventat el problema de sincronització de data i hora en una Raspberry Pi En aquest article explique un problemeta que he tingut a la última versió de Raspberry Pi OS amb la sincronització de data i hora a la Raspberry Pi 2 i la solució.
Teclat en castellà automàticament al connectar a un escriptori remot amb Citrix Workspace App En aquest xicotet article explique com tenir el teclat en castellà automàticament quan s'obre l'escriptori remot Windows amb Citrix Workspace App.
Wifi amb DHCP però amb un DNS estàtic personalitzat a Ubuntu 19.10 En aquest article explique com tenir el teu propi DNS al fitxer resolv.conf de Ubuntu 19.10 quan connectem a la Wifi.
Gestionant remotament un smartphone Android amb ISL Light des d'Ubuntu 19.10 En aquest article explique com podem controlar remotament un smartphone amb ISL en un parell de minuts.
Instal·lant CITRIX Workspace APP a Ubuntu 19.04 i 19.10 Un article més de la sèrie Teletreball. Aquesta vegada, els passos a seguir poder executar aplicacions remotes amb CITRIX Workspace App fàcilment.
Instal·lant el DNI Electrònic a Ubuntu 19.04 i 19.10 Continuant amb les tasques de configuració d'entorns pel teletreball, ací un xicotet article sobre el DNIe al meu antic portàtil amb Ubuntu.
Treballant amb directoris i fitxers remots des de Visual Studio Code Avui escric uns xicotets apunts com a recordatori de com treballar amb projectes remots amb el Visual Studio Code, a Ubuntu 19.04 Linux en el meu cas.
Configurant la Raspberry com a Thinclient amb Raspbian Buster i CITRIX La instal·lació de CITRIX a la Raspbian Buster és pareguda a altres versions anteriors. A més a més, accedirem al servidor CITRIX amb certificat digital.
Subscribe to