Instal·lació de Raspbian i activació de l'SSH en una Rapberry Pi sense connectar-li cap monitor En aquest xicotet article explique com podem instal·lar Raspbian en una Raspberry Pi sense fer servir cap monitor per a la Raspberry i que configurarem com a servidor.
logo de motionEye En aquest article experimente el projecte que estic fent últimament de tenir un sistema multicàmera de vigilància 24x7 i ara instal·laré a Ubuntu 20.04 un MotionEye.
Fent servir un sistema de videovigilància 24x7 amb la Raspberry Pi En aquest article explique com m'he configurat un sistema de seguretat DIY que mostra video 24x7 i que pot registrar video o imatges constantment o nomès si detecta moviments.
 Videoscreencasts amb so i mostrant la webcam a Ubuntu 22.04 En aquest xicotet article explique com aconseguisc a fer videoscreencasts amb audio i mostrant la meua cara des de la webcam a la última versió LTS Ubuntu 22.04.
Controlar equips Ubuntu remots sense intervenció humana amb AnyDesk En este xicotet article explique com tenir el dimoni d'AnyDesk corrent automàticament a un ordinador Ubuntu per a controlar-ho remotament sense necessitat que hi haja una persona a l'equip.
Solventat el problema de sincronització de data i hora en una Raspberry Pi En aquest article explique un problemeta que he tingut a la última versió de Raspberry Pi OS amb la sincronització de data i hora a la Raspberry Pi 2 i la solució.
Teclat en castellà automàticament al connectar a un escriptori remot amb Citrix Workspace App En aquest xicotet article explique com tenir el teclat en castellà automàticament quan s'obre l'escriptori remot Windows amb Citrix Workspace App.
Wifi amb DHCP però amb un DNS estàtic personalitzat a Ubuntu 19.10 En aquest article explique com tenir el teu propi DNS al fitxer resolv.conf de Ubuntu 19.10 quan connectem a la Wifi.
Gestionant remotament un smartphone Android amb ISL Light des d'Ubuntu 19.10 En aquest article explique com podem controlar remotament un smartphone amb ISL en un parell de minuts.
Instal·lant CITRIX Workspace APP a Ubuntu 19.04 i 19.10 Un article més de la sèrie Teletreball. Aquesta vegada, els passos a seguir poder executar aplicacions remotes amb CITRIX Workspace App fàcilment.
Subscribe to