En aquest article t'explique com he capturat NGC2024, la nebulosa de la flama, i Barnard 33, la nebulosa del cavall, amb una la càmera ASI533MC refrigerada i el tub William Optics Z73.
En aquest article t'explique com he capturat M45 durant la nit del 12 de febrer amb una la càmera ASI533MC refrigerada i el tub William Optics Z73.
En aquest xicotet article et deixe un llistat de mòduls a considerar si vols començar a construir projectes amb el gestor de continguts Drupal.
En aquest xicotet article explique com he pogut solventar un problema que vaig tindre la setmana passada al meu servidor FreeBSD 13 en la Raspberry Pi 4.
En aquest xicotet article explique com he solventat l'error de "Call to undefined function gzcompress()" que m'apareixia durant la instal·lació d'un Drupal 10 nou.
En aquest article vull explicar com podem clonar dos dispositius USB a FreeBSD amb el clàssic 'dd'.
Ací us explique l'experiència que he tingut intentant capturar la galàxia M33 amb condicions realment pèssimes. Però amb molta motivació, això sí.
En aquest article t'explique com poder recuperar l'estat del sistema operatiu o l'estat d'algun fitxer de text que hem editat amb algunes opcions incorrectes.
En aquest xicotet article faig un recordatori breu de com mantindre regularment actualitzat el sistema operatiu FreeBSD passant-li les actualitzacions de seguretat pertinents.
En aquest article explique els passos que he seguit per capturar, en banda estreta, la nebulosa NGC 1499 en la constel·lació de Pegasus.
Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES