En aquest xicotet article explique com he pogut solventar un problema que vaig tindre la setmana passada al meu servidor FreeBSD 13 en la Raspberry Pi 4.
En aquest article vull explicar com podem clonar dos dispositius USB a FreeBSD amb el clàssic 'dd'.
En aquest article t'explique com poder recuperar l'estat del sistema operatiu o l'estat d'algun fitxer de text que hem editat amb algunes opcions incorrectes.
En aquest xicotet article faig un recordatori breu de com mantindre regularment actualitzat el sistema operatiu FreeBSD passant-li les actualitzacions de seguretat pertinents.
En aquest article vaig a explicar com tenir tots els directoris remots amb els que treballem normalment via SSH o FTP, però com si totes les dades estigueren al nostre arbre de fitxers locals.
En aquest xicotet article explique els passos que s'han de seguir per tenir instal·lat fàcilment l'escriptori CDE a FreeBSD 14.
Ací deixe un xicotet script (versió 0.1) per a les còpies de seguretat dels projectes que ja tinc funcionant a la Raspberry Pi 4 amb FreeBSD des de fa unes setmanes.
En aquest article vull explicar-te com m'he creat un certificat SSL i he configurat el servidor web Nginx a FreeBSD per tal de securitzar amb https la meua web.
En aquest article explique com he traslladat el(s) meu(s) domini(s) i el(s) meu(s) projecte(s) web a un servidor propi amb IP dinàmica corrent dins d'una Raspberry Pi funcionant amb FreeBSD 13.
En aquest xicotet article t'explique breument com configurar-te el teu perfil d'usuari per a que tinga Bash com a shell per defecte.
Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES