truc a html per a tenir imatges i videos emergents a Drupal En aquest xicotet article explique com m'he configurat fàcilment el meu portal Drupal per a poder obrir vídeos de Youtube i imatges de manera emergents amb finestres modals o popups.
Com maquetar 5 columnes responsive a Bootstrap Aquest exemple amb bootstrap l'he fet amb:
Hacker Ací un truquet per tenir botons, estil bootstrap, amb CSS3, on podem fer degradats entre dos colors i tenir un borde distint. El botonet seria:
Hacker El Codi del projecte el tenim a https://github.com/daneden/animate.css i la demo dels efectes la tenim
Hacker Tinc el tema grayscale.css al Bootstrap, i la classe que mostra la barra inicial és .navbar, i quan baixem l'scroll i es fa una miqueta més menuda és .top-nav-collapse, concretament s
Hacker Aquest és el codi HTML:
Hacker Ací deixe un exemple d'un slideshow que necessitava per a una webapp que estic desenvolupant. La llibreria és bxSlider.
Hacker Ací m'apunte alguns canvis diversos que hem fet als CSS per a la façana de les estadístiques actuals, des del fitxer css/default.css i tocant:
Hacker Estic fent una webapp on agafe les notícies via PHP contra els titulars Atoms d'un Drupal, i per algun motiu els títols llargs no baixaven de línea i continuaven eixint-se del div.
Hacker Para añadir una imagen entre cada elemento de una lista hay que poner:
Subscribe to