Solventar errors inesperats de caché a Drupal 8

Solventar errors inesperats de caché a Drupal 8

En aquest article explique com reconstruir la caché de Drupal i com netejar-la al vol, sense necessitat d'accedir a la web amb usuari i contrasenya. El truc ho farem gràcies a Drush. Fa temps vaig instal·lar Drush de manera manual al hosting de 1and1 on tinc allotjada aquesta web,

Per tal d'evitar un recurrent error de les pàgines amb Drupal 8 on ens mostra la pantalla en blanc i el missatge The website encountered an unexpected error. Please try again later. farem simplement una reconstrucció de la base de dades i una posterior neteja d'aquesta.

Solventar errors inesperats de caché a Drupal 8

Evidentment, sempre abans de intentar solventar problemes, hauràs de tenir una còpia de seguretat. I el millor truc per a evitar-te mal de camps i pèrdua d'informació (i temps) és programar-te les còpies de seguretat diàries, setmanals o mensuals, i d'aquesta manera sempre podrem tornar enrere i no fer encara més gran el nostre problema.

Com podràs veure a la imatge superior, l'ordre per a actualitzar i reconstruir la caché és:

drush updatedb

I l'ordre per a esborrar totes les cachés de les taules de MySQL/MariaDB amb Drush és:

drush cr

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES