Sobre un error "Unable to allocate memory for pool" a un Drupal corrent a un servidor antic

Hacker

Avui, de sobte, he experimentat el següent error a un Drupal 7, amb la última versió, que estava funcionant correctament:

Warning: include(): Unable to allocate memory for pool. en theme_render_template() (línea 1517 de /var/www/html/sepam-d7/includes/theme.inc).

No és un tema del Drupal, sinó de la configuració del APC de la caché de PHP, que pot ser estiga definida al teu php.ini o a un apc.ini enllaçat al teu php.ini

Com que estic treballant en un servidor de manera temporal i, una vegada la web estiga finalitzada, la passarem a un servidor en producció, de moment l'he solventat modificant al index.php de Drupal amb:


ini_set('apc.cache_by_default',0);

Vist a: http://stackoverflow.com/questions/14089588/drupal-error-unable-to-allo…

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES