Repensant KLAKU des de zero amb Bootstrap, PHP i Javascript

Repensant KLAKU des de zero amb Bootstrap, PHP i Javascript

Després d'un estiu on cada setmana anava avançant alguna funcionalitat durant algunes hores lliures que trobava, vaig anar fent coses com Migrant un Drupal complet a un nou Drupal o nodes entre distints Drupals && Evolució, anades d'olla i millores al projecte web Klaku.net && Exportant tots els valors dels vots de Vote up/down de Drupal a una base de dades externa && Exportem dades des de Drupal 6 a un repositori central CSV i importem en les noves taules ara ja tenim funcionant KLAKU amb Bootstrap i PHP des de zero.

El sistema de puntuació es made in Joan sense widgets ni snippets externets, els ususaris i contrasenyes són els usuaris de l'antiga Klaku amb Drupal, encara que ara amb encriptació SHA1 més un algoritme propi per complicar-ho més, jeje, també les notícies, les categories i els comentaris són heretats de l'antiga web.

Encara queden algunes coses per fer, com urls netes, un sistema anti-spam, i altres coses, i també vindran problemes i petades màximes de coses que tal vegada no s'han analitzat bé, però ja està tot en marxa i a bon ritme ho anirem implementant.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES