Publicada la versió 2.5 dels Newsletters Senzills

Publicada la versió 2.5 dels Newsletters Senzills

He fet uns xicotets canvis a Newsletters Senzills perquè, principalment, la pàgina de previsualitzar els butlletins havia deixat de funcionar, i a banda també he afegit l'opció de guardar en la base de dades els butlletins que obrim en mode reedició, i no nomès els butlletins nous que creem i editem des de zero.

Al camp Assumpte: de la pàgina recuperar-butlleti.php he afegit el javacript esborraCampAssumpte(); que esborra el camp.

A la pàgina previsualitzar.php el problema estava en no tancar el codi PHP del echo peu_gobierno_abierto a l'hora de mostrar la clàusula del projecte de LOPD (que és la "categoria6" al meu projecte de la feina).

A banda, he anat fent neteja de fitxers antics i còpies que s'autogeneren quan edites amb eMacs, i que tenen l'extensió xxxxx.php~.

Per si vols dotorejar o desarregar-te el projecte, tens el repositori GitHub ací: https://github.com/joancatala/butlletins

I bé, com una imatge val més que mil paraules, aquestos són els canvis millorats a la part de reedició dels butlletins que prèviament ja estàn desats a la base de dades però que volem reutilitzar:

Publicada la versió 2.5 dels Newsletters Senzills

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES