Personalitzar la visibilitat de la taula principal de les incidències al Mantis Bug Tracker

Hacker

incidencies Mantis Bug Tracker

Podem mostrar/ocultar camps a la taula principal de les incidències nomès modificat l'array, on podrem afegir els camps personalitzats, nom d'usuaris, etc.
Per exemple, nosaltres hem afegit tots els municipis de la província de Castelló com a camp personalitzat, i més tard, l'hem afegit a l'Array que mostra la taula de les incidències, en concret és el camp custom_Nombre de la Entidad.

Podem tenir una configuració de la taula a usuaris distints i a projectes distints. Podem, aleshores, fer que fulanito i menganito no puguen veure alguns canvis, o que al Proyecte X tinguem dos camps personalitzats.

Per fer açò anem a 'administració' + 'administrar configuració' i ara - a baix de tot - afegim un nou filtre... o bé per a un usuari determinat (o tots) o bé per a un projecte determinat (o tots).

En concret, he afegit view_issues_page_columns, complex i el següent array:


array (
0 => 'selection',
1 => 'reporter_id',
2 => 'edit',
3 => 'priority',
4 => 'id',
5 => 'category_id',
6 => 'summary',
7 => 'last_updated',
8 => 'handler_id',
9 => 'custom_Nombre de la Entidad',
)

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES