Ocultant un warning manualment 'por que yo lo valgo'

Hacker

No és una solució realment on he aplicat una enginyeria :-) però per al meu objectiu és prou ja que no es tracta d'un error a la base de dades crític, sinó un warning que "em molestaba" :-)


* NOTA ACLARATÒRIA: Açó és una solució bruta, per supost, però quan els programadors vivim d'afegir quatre inserts into, quatre selects i fer bonico una llista amb 'ul' on es mostren colors, no ens podem ficar a configurar el sistema, ni l'apache, ni el sistema operatiu, ni els banners Flash, etc. perquè aquesta no és la nostra tasca, veritat? Al César lo que es del César, y al programador lo que es del programador.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES