Coses sobre l'accessibilitat a internet

Hacker

L'accessibilitat és el grau en el qual totes les persones poden utilitzar un objecte, visitar un lloc o accedir a un servei, independentment de les seves capacitats tècniques o físiques.

Per a promoure l'accessibilitat es fa ús de certes facilitats que ajuden a salvar els obstacles o barreres d'accessibilitat de l'entorn, aconseguint que aquestes persones realitzin la mateixa acció que pogués portar a terme una persona sense cap tipus de discapacitat. Aquestes facilitats són cridades ajudes tècniques. Entre aquestes es troben l'alfabet Braille, la llengua de senyals, les cadires de rodes, els senyals auditius dels semàfors, etc.

Guía Breve de Accesibilidad Web
http://www.w3c.es/divulgacion/guiasbreves/Accesibilidad

Examinator:
http://www.accesible.com.ar/examinator

W3C Validator:
http://validator.w3.org

Validador del TAW:
http://www.tawdis.net

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES