Forçant que tots els usuaris reben notificacions dels comentaris nous amb el mòdul Notify

drupal notify envia correus si hi ha comentaris nous

En aquest xicotet article explique com he resolt una necessitat que tenia en un projecte web amb més de 1300 usuaris.

Tinc un projecte amb molts usuaris i els usuaris reben una notificació per correu cada vegada que hi ha noves publicacions als fòrums de debat, d'aquesta manera sempre estaran informats de les publicacions noves. Aquestes notificacions les envie gràcies al mòdul Notify de Drupal.

Aquest mòdul permet, a més a més, que els usuaris reben una notificació automàtica cada vegada que hi ha comentaris nous als fòrums. Aleshores, en principi volia configurar les dues modalitats de notificacions del fòrum: notificacions quan hi ha publicacions noves i notificacions quan hi ha comentaris nous.

Però vaig trobar un problema a l'hora de configurar les segones, i és que per algun motiu que desconec (no sé si és per la versió, o pel sistema operatiu de la màquina que tenim a la feina, un CentOS, o per altres qüestions) i no em deixava desar les dades quan anem a marcar les caselles dels checkbox en el llistat de configuració del mòdul:

notify module

És estrany, però no es desava la informació. I bé, he marcat aquest camp des de la base de dades directament i ja ho tenia.

Ho he fet així:

UPDATE `notify` SET comment="1" WHERE uid>0

I ara ja estaven tots els usuaris amb l'opció de rebre també les notificacions dels comentaris nous:

notify module

De moment ho deixaré així.
Si no ens agrada el funcionament, deshabilitaré aquesta opció de les notificacions per comentaris nous en el fòrum i instal·laré el mòdul Comment Notify que l'he fet servir en le passat i funcionava també molt bé.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES