Navegant des de la xarxa Tor a OpenBSD

Navegant des de la xarxa Tor a OpenBSD

Eixir a internet per al xarxa Tor és molt fàcil a OpenBSD, nomès cal instal·lar els paquets que ara especificaré i en dos minuts ja tindràs una IP de la xarxa Tor per a usar.

Primer de tot, compila els ports o descarrega els paquets següents:

pkg tor-browser-7.0.11
pkg tor-launcher-0.2.12.3p2

Cal dir que a OpenBSD sempre es recomana primer instal·lar els paquets binaris abans de compilar un port però 'per a gustos colors'.
La primera pantalla et permet connectar directament si estàs navegant amb un router o mòdem directe a la xarxa, o també pots connectar si estàs dins d'una LAN/WAN amb un proxy o tallafocs i necessites configurar la teua eixida.

I en uns segons més tard ja estàs eixint amb una nova IP a la que tens localment.

Espere que trobes útil aquest article, i que et motive a compartir els teus trucs i coneixements i experiments amb el Programari Lliure. La Comunitat del Programari Lliure et necessita! :-)

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES