Insertant blocks manualment a qualsevol lloc de les plantilles Twig a Drupal 8

Insertant blocks manualment a qualsevol lloc de les plantilles Twig a Drupal 8

Ací en aquest article vull contar ràpidament una necessitat suficientment comuna a Drupal, però ara per a Drupal 8. Primer de tot, hem d'instal·lar el mòdul Twig Tweak, que té moltes funcions extres per al desenvolupament dels teus projectes web amb les plantilles Twig.

Una vegada està instal·lat, ja podem afegir el següent codi a la regió o div que vullguem de la nostra plantilla page.html.twig. Per exemple, vaig a mostrar un block que s'anomena "nom_del_meu_blog" amb:


{{ content.field_refhero }}

{{ drupal_view('view_name', 'nom_del_meu_blog') }}
{{ drupal_block('nom_del_meu_blog') }}

{{ content.field_refquotes }}

Si per exemple el mòdul té de descripció el títol "difusió-programari-lliure", el nom de màquina final és difusioprogramarilliure. Hem de ficar aquest nom en la primera línia.

També es pot mostrar amb:

{{ drupal_entity('block','difusioprogramarilliure', check_access=false) }}

És important activar el block i ficar-lo a la regió dels blocks amagats (en anglès "auto hidden blocks") o no es mostrarà.

A la pàgina del mòdul hi han més exemples i més documentació. Espere que aquest truquet et siga ùtil per als teus desenvolupaments amb Drupal 8.

Llarga vida al Programari Lliure.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES