Importació massiva de fitxers a Nextcloud

Hacker

La ruta del meu Nextcloud a la Raspberry Pi 2 és /usr/local/www/nextcloud/data/joancatala/files/, que és un filesystem muntat a un disc dur SATA d'1 GB, i és possible copiar moltes fitxers alhora, i si després volem que els detecte Nextcloud via web, farem:


sudo -u www php occ files:scan joancatala

Aquest procés actualitzarà la base de dades de Nextcloud amb l'ordre occ que ve de "ownCloud Console" i hi ha molta informació a la documentació de Nextcloud.

Un article interessant és https://www.c-rieger.de/using-nextclouds-command-line/ on pots veure que l'ordre occ és semblant a drush de Drupal, ja que et permet treballar i fer moltes tasques de gestió directament des de la terminal.

Espere que trobes útil aquest article ;-)

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES