IBERDROLA impresentables

Hacker

Iberdrola Impresentables
Telefones al número d'Atenció al Client d'IBERDROLA, es posa un contestador repel·lent que et demana el consentiment per a que et graven, el número de contracte, el DNI, el primer cognom ... i després de 5 minuts d'escoltar una repelent musiqueta, es posa un ésser humà que et pregunta:

- Si dones el consentiment per a que et graven
- El número de contracte
- El DNI
- El primer cognom

Llavors, ¿per què collons el contestador?, per què collons ens fan esperar tot eixe temps?

A més a més, et tallen la conversa i has de tornar a telefonar, a esperar i a explicar a un altre èsser humà la teua incidència. NO HI HA DRET, IMPRESENTABLES.

Els meus desitjos enèrgics a l'empresa IBERDROLA per a que tanque, que perdin tots els diners seus inversors i que els seus directius no troben feina en la seua puta vida, ja que no serveixen per a gestionar una empresa d'aquesta responsabilitat.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES