Configurar la visualització pública o privada de tots els tickets de Mantis Bug Tracker

Configurar la visualització pública o privada de tots els tickets de Mantis Bug Tracker

Després de passar de la versió 1.2 a la 2.9.0 de Mantis Bug Tracker, però hi havia un xicotet problema: les incidències noves que anàvem publicant eren visibles per a tots els més de 500 usuaris de Mantis Bug Tracker, i això vol dir que tothom veia les incidències de la resta d'usuaris i, al mateix temps, rebien correus de cada canvi a les altres incidències.

Per a solventar-ho, nomès cal afegir una regla on li direm que la visibilitat per defecte dels tickets serà privada, així ningú veurà els tickets dels altres. Aquesta variable es diu default_bug_view_status i el valor 10 significa pública, i 50 significa privada.

Aleshores, afegirem un camp, per al projecte en qüestió (al meu cas, per a tots els projectes de Mantis) de la manera que mostra la següent captura de pantalla, i ja ho tindrem.

view_state Mantis private

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES