Configurant Eclipse com a entorn de desenvolupament web

Hacker

Tras instal·lar-me el últim Eclipse Kepler (release 2) i anar als Runtime Servers no veia cap al llistat. I és que resulta que no està habilitat tot a la instal·lació base, cal fer unes instal·lacions de plugins primer, cosa que no ho diuen als manuals d’ajuda oficial d’Eclipse.

Primer instal·larem el Eclipse Web Developer Tools.

A continuació, ens caldrà instal·lar Web, XML, Java EE and OSCGi Enterprise Development per a que pugam seleccionar el servidor HTTP Server directament des de l’Elclipse.

Finalment, afegim el servidor HTTP Server, des del panel inferior “servers” d’Eclipse i li haurem de dir una mínima configuració. Al meu cas, com que tinc XAMPP en local li he dit “localhost” i “C:\xampp\htdocs”. I ja ho tenim.

Ara, quan creem un projecte nou, s’ens autopublicarà al nostre XAMP.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES