Com sincronitzar el calendari i contactes de GMAIL amb una Blackberry

Hacker

Escric aquest truc per si algú és usuari de GMAIL i té una Blackberry i no sap per on començar a fer aquesta sincronització. Realment és molt senzill amb l'aplicació GoogleSync. Primer, anirem a la nostra Blackberry i obrirem amb el navegador la pàgina de http://m.google.com/sync i allà ens descarreguem l'acplicació GoogleSync.

Una vegada l'executeu veureu que podeu dir-li si voleu tots els contactes i calendari, o nomès els contactes, si voleu que s'actualitzen dia a dia automàtica o manualment, si voleu passar un únic calendari o tots (en el cas de que en tingueu diferents categories al vostre Google Calendar) i altres opcions.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES