Com saltar-se un proxy d'una WAN o LAN

Com saltar-se un proxy d'una WAN o LAN

De vegades, pot ocórrer que necessitem executar una aplicació que fa servir uns ports per a una determinada tasca però podem tenir els ports limitats i, per tant, no podrem fer ús de l'aplicació o, com a mínim, l'aplicació donarà error quan necessite els ports. Existeixen diferents aplicacions per a proxificar aplicacions, però a mi m'agrada especialment FreeCap, la qual faig servir des de fa més de 10 anys per la seua senzillesa i perquè té una llicència GNU General Public License.

La web del projecte, una miqueta antiga, és http://www.freecap.ru/eng/?p=download. Podem descarregar l'aplicació per a tots els Windows (95 / NT / 98 / 2000 / Vista / 7 / 8 / 2010). A la seua web tens diferents versions de l'aplicació i també el codi font.

Simplement cal dir-li a 'settings' la configuració del proxy de la WAN/LAN i a continuació com veuràs també a la segona captura de pantalla podem afegir aplicacions que estaran dins del tunel que eixirà pel port obert del proxy.

Com saltar-se un proxy d'una WAN o LAN

Espere que trobes útil aquest article i et motive a compartir els teus propis experiments també.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES