Aprenent efectes amb G’MIC 1.6.9 i Elsamuko

Aprenent efectes amb G’MIC 1.6.9 i Elsamuko

Generalment, la gent dissenya amb productes privatius d'Adobe i, o una de dos: o són millonaris o estàn robant el programari a l'empresa Adobe. En canvi, el Programari Lliure sempre és un regal científic per a totes les persones, siguen treballadors, estudiants o aturats, ja que el programari té el codi obert per a que els experts puguen informar-se de què fa el seu software i que estiguen segurs que no té Malware, i al mateix temps sempre té preus asequibles per a totes les butxaques quan no és gratis directament.

G'MIC és un plugin per a The Gimp amb moltes opcions per al processament d'imatges. Pots provar-ho online a l'adreça següent: http://gmic.eu/download.shtml , nomès ocupa 5Mb i pots instalar·lo a M$ Windows, Mac O$X i GNU/Linux. M'agrada molt aquest plugin del The Gimp que pots descarregar de https://discuss.pixls.us/t/release-of-gmic-1-6-9/550.

Un altre complement que m'agrada és Elsamuko, que té molts efectes a l'estil de l'aplicació Instagram. Pots descarregar-ho de la següent adreça https://sites.google.com/site/elsamuko/gimp/elsamuko.zip?attredirects=0 i per a instal·lar-ho cal descomprimir-ho a .gimp-2.8/scripts.

Espere que t'agrade aquest article i t'anime a compartir els teus propis experiments amb el Programari Lliure. Entre tots, farem més gran la Comnunitat del Programari Lliure i, sense dubte, estarem millorant el món.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES