Activar OPcache a un servidor de 1&1 per accelerar la càrrega de les pàgines

Activar OPcache a un servidor de 1&1 per accelerar la càrrega de les pàgines

Des de feia temps tenia açò pendent a la meua tasca de "coses a fer abans de morir", perquè a Drupal 8 ja es dóna per suposat que vas a configurar l'OPcache i Drupal sempre et mostra aquest avís a la part dels missatges de configuració. Doncs bé, avui era el dia.

Amb la caché Zend OPCache, obtenim una reducció molt important dels requeriments de memòria i una gestió de la memòria considerablement més eficient. Fins i tot l'Opcache està present al primer pas durant la instal·lació de Drupal 8, i et recomanen que estiga instal·lat i configurat ja des d'un començament.

Al final d'aquest article [ENG] hi ha un esquema que demostra que una web Drupal amb la caché de Drupal activada i amb l'OPcache configurada i habilitada, anirà quatre vegades més rapida que sense.

Per un costat, caldria configurar el teu servidor, com jo tinc un hosting a 1&1 (des de fa molts anys, per cert) d'aquesta tasca ja s'encarreguen ells. Jo nomès em tinc que preocupar de preparar que els meus Drupals tinguen la configuració preparada i activada per a OPcache.

La configuració del php.ini serà:


zend_extension=opcache.so;
opcache.enable=1;opcache.memory_consumption=32;
opcache.interned_strings_buffer=8;
opcache.max_accelerated_files=3000;
opcache.revalidate_freq=180;
opcache.fast_shutdown=0;
opcache.enable_cli=0;
opcache.revalidate_path=0;
opcache.validate_timestamps=2;
opcache.max_file_size=0;
opcache.file_cache= /kunden/homepages/37/d329291155/htdocs/.opcache;
opcache.file_cache_only=1;

Per últim, comentar que m'he descarregat un panel de control de OPCache a https://github.com/mlazarov/ocp, queda molt xulo. Aniré investigant.

No oblidem, a més a més, configurar Drupal amb la caché que s'ens adapte als nostres requeriments, i obtindrem un Drupal igual de ràpid que un coet espacial supersònic.

Espere que trobes útil aquest article i aquest truquet amb l'OPcache i que t'animes a compartir els teus propis experiments i coneixements, per a - entre tots - fer gran la Comunitat del Programari Lliure.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES