Compilant aplicacions Android en Eclipse directament contra el nostre telèfon

Hacker

L'ordinador on tinc instal·lat l'emulador Android + Eclipse té 4Gb de RAM però sovint es queda mort i s'esgota la RAM fàcilment. Avui m'he configurat l'Eclipse per a poder compilar i instal·lar al vol les aplicacions Android directament al meu Galaxy Note 3.

Instal·lem els drivers per al USB de Samsung, o bé instal·lem el Kies, en el meu cas, m'he instal·lat la Kies3.

Després, cal ficar el telèfon en modo depuració USB. Per a ficar-ho al Galaxy Note 3 tenim que anar a "Acerca del dispositiu" + "Número de compilació" (on apareix un número llarg) i donar-li click moltes vegades.... a la que fa 5, ens dirà que ja som desenvolupadors, i si tirem enrere ens haurà aparegut una nova opció anomenada "Opcions del programador" i dins està l'opció de "Depuració USB".

Finalment, dis-li a l'Eclipse que vols usar el dispositiu. Et voilà!

Telèfon Android a Eclipse

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.