Reiniciar MySQL a FreeBSD cada nit per a un servei 24x7 de Nextcloud

reiniciar mysql a FreeBSD per al Nextcloud

A la meua Raspberry 2 tinc el kit perfecte: FreeBSD 11-STABLE per a arm + Nginx + MySQL, i tinc corrent 24x7 el Nextcloud. Però de vegades he experimentat un error desconegut, però es solventa amb un reinici del servidor de Bases de dades:


# /usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart

Aleshores, per a evitar ja aquest error, reiniciaré el servei de MySQL cada nit, a les 3h de la nit i ja està. Editem crontab -e i afegirem:


* 2 * * * /usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart

I ja ho tinc. La veritat és que estic uns mesos ja amb la Raspberry Pi 2 amb Nextcloud, i estic súper content. Va un poc lent l'ADSL de casa, però el rendiment d'aquesta computadora amb processadors arm és un luxe.

Espere que trobes útil aquest article i t'anime a fer els teus propis experiments i compartir-los també.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.