Volem un Skatepark a Benicàssim

Volem un Skatepark a Benicàssim

Durant la calurosa setmana passada, vaig anar-me al llit a les 3h fent aquesta reivindicació del Club Skate Benicàssim amb web http://benicass.im. La web és un Drupal 8 mulitilingüe, amb un theme personalitzat, responsive i minimalista com a mi m'agraden. L'objectiu és organitzar una recollida de signatures online (sense usar el famós Change.org) i per tal d'impulsar una reivindicació molt digna ací a Benicàssim, que és la de tenir un Skatepark digne.

A la web hi ha un llistat d'skateparks xulos per tal d'educar a la gent sobre el que és un skatepark i qué no és (com el recinte actual de Benicàssim), aleshores esperem que la recollida de signatures funcione bé. De moment portem 3 o 4 dies, i ja hi han 600 signatures.

El següent pas és parlar un poc amb premsa, amb l'oposició per a que estiguen informats de la reivindicació i tornar a parlar amb Javier Alonso, el regidor de Juventut i Cultura de Benicàssim.

+ info: http://benicass.im

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.