Usant Eclipse com a entorn de programació a un servidor remot

Hacker

El Remote System Explorer ens permet poder connectar a una màquina UNIX o GNU/Linux per tal de navegar pels seus directoris, editar fitxers XML, JAVA, XHTML o PHP per exemple, i fins i tot obrir-nos un terminal remot per a treballar directament allà com si obrirem una consola normal.

També ens permet arrastrar des del nostre ordinador local els directoris o fitxers que vullguem fent la funció de FTP/SCP fàcilment.

Remote System Explorer con Eclipse

Per a instal·lar-ho nomès cal anar a "Help » Install New Software…" i afegirem "Galileo" amb adreça "http://download.eclipse.org/releases/galileo". A continuación os enseño unas capturas para que veáis cómo es la instalación de manera gráfica...

Remote System Explorer con Eclipse

Remote System Explorer con Eclipse

Espero que os sirva este artículo y que uséis el potente Eclipse para vuestros desarrollos de una forma cómoda. ¡Saludos!

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.