Els meus 'add-ons' favorits del genial XBMC

Hacker

add-ons favorits XBMC

Ací us deixo els meus favorits, per a que els proveu:

Recomane "Pelis a la carta" http://www.mediafire.com/download/4rp87369p6hat91/pelisalacarta-xbmc-ad… enllaça amb mogolló de projectes i webs que ofereixen pelis per a veure en línia o descarregar. El meu favorit es series.ly i ara ja no cal anar a la web, sinó que veig el que vull des de XBMC.

Recomane "Live Streams" http://pluginsxbmc.blogspot.com.es/2013/03/livestreams-mod-by-pluginsxb… on podem veure totes les televisions del planeta que ofereixen streamming, a casa veiem canals d'Espanya (tenim La Sexta, Antena 3, Cuatro, La 1, La 2, etc.), canals de la República Txeca i d'Anglaterra.
També pots veure canals codificats com BBC o Canal+.

Amb XBMC, qui vol tenir encara una caixa tonta com són els televisors?
I és que el Programari Lliure està construint un món millor, encara no t'has adonat? ;-)

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.