Tres idees de com restringir l'accès d'alguns nodes als usuaris en Drupal

Hacker

A Drupal tenim diferents maneres de restringir l'accès dels usuaris al nodes. Ací a continuació et dic les més típiques que fem servir els desenvolupadors.
La primera idea que pots treballar és anar configurant els permisos i els rols i aquest mètode ja és prou complet en la majoria de projectes web.
La segona idea és que podem pujar el nivell de seguretat instal·lant el mòdul Content Access que ens permet detallar els permisos per als diferents tipus de continguts o, fins i tot, node per node.

I finalment, una tercera idea que et vull comentar és que també podem afegir alguna condició amb PHP directament en alguna plantilla tpl com per tal de restringir algunes pàgines o parts dels nostres projectes webs a alguns usuaris. Per exemple la següent:Drupal és molt potent i dóna moltes opcions a qualsevol persona que vullga desenvolupar projectes amb diferents rols d'usuaris.

Espere que et siga útil aquest article.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.