Canviant el theme dinàmicament amb Switchtheme

Hacker

Canvia el tema de la teua web dinàmicament amb el mòdul: Switchtheme. Aquest mòdul deixa un block amb el que tens un select per canviar manualment a algun altre tema que tingues instal·lat al teu Drupal. Aquest és el mòdul que ofereix el famós projecte http://themegarden.org per mostrar molts temes llistats un darrere l'altre.

Una utilitat que vaig veure a la web de l'Ajuntament de Chiva (www.chiva.es) era la navegació alternativa per a telèfons, i he mirat un poc com fer-ho i si escrius ?theme=xxxxx darrere de la teua url, més o menys així http://lateuaweb/node?theme=NOM_DEL_TEMA t'el canvia automàticament i pots oferir, amb un altre tema predefinit, una navegació alternativa per als telèfons.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.